Sigur ai auzit de Lacul Colibita, poate l-ai si vazut deja! Sau poate doar te gandesti sa ne faci o vizita si nu stii ce poti face intr-un sejur in zona!? Noi iti propunem o drumetie pe un traseu la alegere:

  1. Taul Zanelor – daca vrei sa descoperi legendele din zona si, de ce nu, niste zane misterioase; trebuie doar sa ai conditie fizica buna, sa poti tine pasul cu grupul pe cativa km buni (6-15 km in functie de punctul ales pentru plecare) si echipament adecvat, apa, mancare. Recomandat: cupluri, grupuri, familii cu copii.

2. Vf. Bistricior – daca vrei sa ajungi cat mai aproape de cer (1990 m); ai nevoie de o conditie fizica foarte buna, avand in vedere ascensiunea destul de dificila, echipament adecvat, apa, mancare. Recomandat: cupluri, grupuri, persoane cu o conditie fizica foarte buna.

 

 

Pentru ambele trasee va punem la dispozitie ghid montan!

Pentru ca ne place sa gasim locurile in buna ordine, avem grija sa nu lasam nicio urma a trecerii noastre pe aici, asa ca toate ambalajele, pet-urile si sticlele se vor intoarce in ghiozdanul dumneavoastra pana la cel mai apropiat cos de gunoi!